За нас

АКТУАЛНО

На основание чл.6, ал.9 от Наредбата за условията и реда за извършване на ОВОС (Загл. изм. – ДВ, бр.3 от 2006 г.) “ХЛЕБОЗАВОД ТИМС” ЕООД, гр. Хасково

ОБЯВЯВА

На заинтересованите лица и обществеността, че е изготвена Информация по приложение №2 за преценяване на необходимостта от ОВОС за инвестиционно предложение – Предприятие за производство на тестени и сладки изделия в ПИ 77195.731.295 по КК на гр. Хасково, община Хасково, област Хасково.

Достъп до информация и изразяване на становища от заинтересовани лица:
“ХЛЕБОЗАВОД ТИМС” ЕООД, гр. Хасково, ул. “Дунав” 1А, 0877 47 47 24.


 

Хлебозавод ТИМС е регистриран през 1991 г. като еднолична семейна фирма.. Стартира дейността си с производство на хляб в няколко обекта под наем в град Хасково и околността му.

  • 1995 г. разширява продуктовият си асортимент, като освен хляб са включени богата гама тестени изделия, в това число и козунак.
  • 1999 г. са пуснати първите индустриални мощности за производство на заводски хляб.
  • 2005 г. регистрира търговска марка ТИМС, започва работа с големите търговски вериги в България и се налага като лидер в производството на козунак и козуначени изделия. Сертифицира производството си съгласно съвремените стандарти за качество и безопастност на храните (ISO, FSSC и др.).
  • 2008 г. регистрира европейската марка CAKE MANIA и разширява производствената си номенклатура с кексове, бисквити и други сладки изделия.

Днес Хлебозавод ТИМС е предприятие, оборудвано с най-модерните технологични решения. Следвайки световните тенденции за развитие в бранша, използваме най-качествените суровини и материали от утвърдени европейски и световни марки.

Партнираме успешно с водещи имена в европейската и световна търговия – МЕТРО, КАРФУР, ПЕНИ МАРКЕТ, БИЛА, КАУФЛАНД, ФАНТАСТИКО, ПИКАДИЛИ, в България, Турция, Германия, Англия, Румъния, Гърция, Испания, Кипър и други, общо над 20 държави в Европа и Азия.

ПРОИЗВЕЖДАМЕ НАЙ-ВКУСНИТЕ ПРОДУКТИ ОТ БРАШНО!

Нашите сертификати:

ISO 9001:2008
FSSC 22000


eu_flag_smlogo-bg-center-sm