За нас

АКТУАЛНО

Информация_проектScreen Shot 2018-02-09 at 9.53.58ЗА НАС

Тимс Фуудс е регистриран през 1991 г. като еднолична семейна фирма.. Стартира дейността си с производство на хляб в няколко обекта под наем в град Хасково и околността му.

  • 1995 г. разширява продуктовият си асортимент, като освен хляб са включени богата гама тестени изделия, в това число и козунак.
  • 1999 г. са пуснати първите индустриални мощности за производство на заводски хляб.
  • 2005 г. регистрира търговска марка ТИМС, започва работа с големите търговски вериги в България и се налага като лидер в производството на козунак и козуначени изделия. Сертифицира производството си съгласно съвремените стандарти за качество и безопастност на храните (ISO, FSSC и др.).
  • 2008 г. регистрира европейската марка CAKE MANIA и разширява производствената си номенклатура с кексове, бисквити и други сладки изделия.

Днес Хлебозавод ТИМС е предприятие, оборудвано с най-модерните технологични решения. Следвайки световните тенденции за развитие в бранша, използваме най-качествените суровини и материали от утвърдени европейски и световни марки.

Партнираме успешно с водещи имена в европейската и световна търговия – МЕТРО, КАРФУР, ПЕНИ МАРКЕТ, БИЛА, КАУФЛАНД, ФАНТАСТИКО, ПИКАДИЛИ, в България, Турция, Германия, Англия, Румъния, Гърция, Испания, Кипър и други, общо над 20 държави в Европа и Азия.

ПРОИЗВЕЖДАМЕ НАЙ-ВКУСНИТЕ ПРОДУКТИ ОТ БРАШНО!

Нашите сертификати:

ISO 9001:2008
FSSC 22000


eu_flag_smlogo-bg-center-sm